W ie zijn wij?

Wij zijn Thei en Renée,  en wij wonen in een klein dorpje te Einighausen samen met onze Ragdolls, politiehonden Aiko en Harley, 1 htk ex-kater, een haan, en nog wat kippen.

Met mijn dochter Chayenne ben ik ooit de cattery begonnen, maar mijn man Thei heeft het inmiddels van Chayenne overgenomen. Ondanks zijn eigen hobby's kunnen we wel zeggen dat de cattery ook een enorme grote rol in zijn leven is gaan spelen. En samen streven wij er naar om de Ragdoll weer terug te krijgen zoals Ann Baker hem ooit bedoeld heeft. Wij doelen hiermee op de grote forse kat zoals hij hoort te zijn, de originele kleuren en het originele karakter zoals de Ragdoll beschreven wordt. Gezondheid speelt hierin natuurlijk de grootste rol !

Naast de cattery ben ik nog 20 uur werkzaam in de gehandicaptenzorg. Zoon Boyan met zijn vriendin Shemaine zorgen dan dat alles op rolletjes blijft lopen. En samen met Chayenne nemen zij een groot stuk solicialisatie voor hun rekening (lees: veel spelen en veel knuffelen :) )
 
We zijn voor het eerst met de Ragdoll in aanraking gekomen door dochter Chayenne die al jarenlang helemaal weg was van de Ragdoll. Na onze eerste Ragdoll ben ik mijzelf gaan verdiepen in dit heerlijke ras en hebben wij af en toe een nestje waar we het allerbeste personeel voor zoeken.

Op dit moment bestaat onze groep uit  7 Ragdoll dames (waarvan al enkele castraten), en onze dekkater Jazzpurr.  Onze castraat Dakota woont tegenwoordig bij Chayenne samen met onze Gentle Giant waarvan we zijn ontwikkeling met open mond van verbazing tot nu toe op de voet volgen. Onze Ragdoll meiden zijn op de eerste plaats onze kindjes en mogen af en toe een nestje hebben, als wij vinden dat ze daar aan toe zijn, en ze hier ook geschikt voor zijn. Naast DNA gaat een echografisch onderzoek altijd vooraf aan een eventuele dekking.

Voor onze kleintjes zoeken wij de juiste persoon die bij het kleintje past en waar wij alle vertrouwen in kunnen hebben dat onze pluizenbolletjes de juiste zorg en liefde zullen krijgen. Graag leren wij u dan ook eerst beter kennen voor een kleintje mag verhuizen.
Ook in de toekomst houden wij graag contact en willen wij de kittens blijven volgen.

Zo nu en dan zult u ons tegen komen op een show. Iets dat we allemaal leuk zijn gaan vinden, maar waar wij als voorwaarde stellen dat betreffende Ragdoll het ook leuk vind.

Wij fokken volgens de regels van NEOCAT   (klik hier voor de regels van NEOCAT)

Om te openen klikt u op stamboekregelement. 


Klik op de deur om het bordje te lezen
aaaaaaaaaaaaiii